Over Lea & de winkel

De winkel is sinds kort open, vanaf november 2010.
Ik ben blij dat de website online is!

Het idee om sjabloonpakketten samen te stellen, ontstond toen ik in de kamer van mijn zoon een immense giraf op de muur had geschilderd, en daar veel positieve reacties op kreeg.

Daarna ben ik onderzoek gaan doen, waaruit bleek dat veel mensen met (aanstaande) kinderkamers het leuk zouden vinden om zo’n groot dier op de muur te hebben, maar het zelf niet durven. Eerst vond ik het spannend om ‘op de muur te tekenen’. Maar na een paar keer, merkte ik dat het verslavend werkt. Het is zó leuk dat je zelf, met wat verf en een kwast, alles op de muur kan zetten wat je leuk vindt of waar je kinderen weg van zijn! Met een sjabloon is het nog makkelijker om een groot dier op de muur te schilderen.
De giraf heb ik er destijds op gezet toen mijn zoontje naar het kinderdagverblijf was. Bij het ophalen vertelde ik het hem en thuis stond hij de muur met de giraf te knuffelen, alsof het een knuffel was!
Behalve tekenen en andere creatieve bezigheden met mijn kinderen, bedenk ik graag steeds nieuwe kinderprodukten.
Naast het sjabloonpakket, en nieuwe ontwerpen daar voor, zal ik waarschijnlijk steeds met nieuwe dingen komen. Opgelet, dus!

Veel plezier!

Voor vragen, opmerkingen of ideëen kan je altijd mailen naar: dewinkelvanlea@gmail.com.