Algemene voorwaarden

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van De winkel van Lea.

Problemen met zending

De winkel van Lea is niet aansprakelijk voor diefstal, beschadiging of vertraging in de post. Mocht er door toedoen van De winkel van Lea een artikel ontbreken of zijn beschadigd bij het verpakken, dan dien je binnen 14 dagen contact op te nemen met De winkel van Lea (zie contact). Nazendingen als gevolg van een oorzaak die verwijtbaar is aan De winkel van Lea, worden uiteraard kosteloos door De winkel van Lea hersteld. Na opening of gebruik van het sjabloonpakket kan er niet meer worden geruild. Mocht je het ongeopende sjabloonpakket ruilen, neem dan eerst contact op met De winkel van Lea (zie contact). Je dient het gesloten sjabloonpakket binnen 7 dagen na ontvangst terug te sturen naar het in de correspondentie genoemde adres. Geretourneerde artikelen dien je voldoende gefrankeerd te versturen, en bij omruiling zullen de gebruikelijke extra verzendkosten aan je worden berekend. De zending zal, net als bij de eerste aankoop, naar je worden gestuurd zodra het bedrag op de rekening van De winkel van Lea staat.

Persoonlijke informatie

Om het sjabloonpakket te kunnen bestellen, heeft De winkel van Lea de volgende persoonsgegevens nodig: naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer (optioneel) en e-mailadres.

Deze bestelgegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken en het sjabloonpakket te bezorgen. Het e-mailadres dat je hier invult, wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Je overige gegevens worden evenmin gebruikt voor marketingdoeleinden en zullen niet worden verstrekt aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.

De prijs

Alle prijzen die vermeld staan op de website van De winkel van Lea zijn inclusief 19% BTW. Bij de sjabloonpakketten staan de prijzen van de verschillende pakketten duidelijk vermeld, zonder verzendkosten. De verzendkosten staan apart duidelijk vermeld, en zijn tevens inclusief 19% BTW.

Gedane bestellingen dienen binnen 5 dagen na de ontvangstbevestiging, die je per e-mail ontvangt, te zijn overgemaakt. Is dit niet het geval dan wordt de bestelling als geannuleerd beschouwd.

Bij acties of aanbiedingen van De winkel van Lea staat altijd duidelijk een einddatum vermeld. Bestellingen die vóór de einddatum van de actie op de rekening van De winkel van Lea zijn overgemaakt, vallen binnen de actieprijs.

Reacties

Reacties op De winkel van Lea worden eerst gescreend en pas toegelaten, indien gericht en in het belang geacht door De winkel van Lea. Discriminerende uitlatingen, scheldwoorden of andere beledigingen worden niet geaccepteerd.